Het maken van beter fouten te Your Inner Game of Trading ontwikkelen

Hoe je fouten (en verliezen) in de handel te behandelen, zowel emotioneel als psychologisch, onthult je vermogen om te groeien als een handelaar. Heeft u proberen te leren van de vergissing of wilt u voorkomen dat het maken van een andere fout (die, door de manier, onmogelijk is)? Wanneer u een fout in uw Lees artikel … dus handel die leidt tot verlies of verlies van potentiële winst te maken, hoe reageer je? Hoe ga je meestal de fout te gaan? Heeft u de fout als een manier van leren ontdekken of heb je klop jezelf voor het maken van een fout? Wat de kwaliteit van het gesprek heb je met jezelf over de fout? – Wat doet de fout te vertegenwoordigen aan u als handelaar en uw prestaties in de handeling van de handel

Bij de meeste handelaren antwoord op de bovenstaande vragen, ze ontdekken dat ze werken met de fout op een manier dat de aanhoudende problemen in hun trading prestaties zorgt. Bent u emotioneel weggevaagd door het verlies en je jezelf schelden voor het maken van de fout (de typische manier een handelaar handelingen), of heb je nieuwsgierig en zorgvuldig onderzoekt de afbraak in de niet handige gids voor emotionele en mentale proces van uw prestaties die leidde tot de fout, en vervolgens opnieuw te construeren het proces uit een gevoel van zwevende tijd voor een hoger prestatieniveau (het pad van peak performance mind training)?

Het niet uw weg naar succes

De meeste handelaren zijn zo verblind door een mentale houding van “de handel niet te verliezen” of “niet maken van een fout” dat ze niet kunnen leren van wat de fout hen kan leren over de zeer erg dat ze, als handelaar, breng aan de prestaties van de handel. Echter, als je wilt naar de geest die handelt ontwikkelen, dan moet je beter fouten te maken. De houding brengt u naar de fout opent en sluit de mogelijkheid dat de fout vertegenwoordigt. Dit is wat “het maken van betere fouten” betekent.

De fout die leidt tot verlies is gewoon een storing in de stroom van een gecoördineerde actie op het gebied van handel. Het is niet een weerspiegeling van wie je bent als mens (maakt niet uit wat je self-talk u kunnen vertellen), maar eerder een indicatie van de huidige organisatie van het zelf (uw psychologie) die je hebt om de prestaties gebracht van de handel. Het brengen van een “trading niet te verliezen” mentaliteit om de verdeling leidt tot een “no-leren” kans. Maar het brengen van een “merkwaardige en doordachte onderzoek” mentaliteit om de afbraak schept de mogelijkheid voor een discussie over nog van het leren – het veranderen van de effectiviteit van de manier waarop de hersenen en geest bezig mogelijkheid. to please klik hier Vanuit dit gezichtspunt, fouten te helpen om te zien waar je moet re-engineeren van de geest die u naar de handel. Fouten in deze interpretatie, uitgegroeid tot een kans om te leren.

Fouten, storingen in de prestaties, gaan gebeuren, want handel is over het beheren van waarschijnlijkheden in plaats van het voorspellen van de toekomst. Er is geen zekerheid te vinden in de handel, maar toch, de meeste handelaren brengen een zeer bevooroordeelde geest die zekerheid zoekt in het beheer van hun trading (dit is de zeer mentaliteit die moet worden opnieuw ontworpen voor meer succesvolle prestaties in trading). En elke keer dat de vooringenomenheid van zekerheid wordt aangevochten, de integriteit van een eens succesvolle geloof (nu hardwired in een neuro-patroon) wordt in twijfel getrokken. Hier vindt u weerstand tegen verandering te vinden. De catch-22 hier is dat als je voorkomen dat effectief omgaan met de interne conflicten die door de fout, je vastzit in het self-beperkende overtuigingen en het patroon dat Alleen Klik hier voor het artikel u wilt wijzigen te blijven.

Het is duidelijk dat een nieuwe houding ten opzichte van fouten moet bewust worden ontwikkeld om re-engineeren de geest die handelt. Je fouten (verliezen) wijzen dit uit en uw effectenrekening verifieert de behoefte. Het is op dit punt dat de handelaar ofwel re-ingenieurs de neuro-circuits van zijn opvattingen over het beheer van de onzekerheid of hij weerstaat veranderen aan zijn reeds gevormde comfort zone (cognitieve dissonantie). Maar totdat de handelaar ontwikkelt de emotionele intelligentie om de kansen die worden geboden door het verlies of de fout te grijpen, de historisch bedraad patroon dwingt de handelaar gewoonlijk te worden meegezogen in een draaikolk van reactieve patroon.

En hoe meer je probeert om spier je een weg door de op angst gebaseerde patroon door de pure kracht van de wil, hoe meer verschanste de zelf-beperkende patroon ingebed in de neuro-circuit wordt. In wezen de handelaar heeft de neuro-circuit, dat hij wil veranderen versterkt. (Dit is de reden waarom je blijft doen het zelfde stomme ding over en weer.)

Leren leren van een Emotionele Intelligentie Perspectief

De zeer ding dat handelaren hebben om te omhelzen, is dat ze niet kunnen worden gescheiden van hun methodologie en platform. De Advies van experts nog rekening mee dat u, als ondernemer, breng het aan de andere elementen van de handel (methodologie en platform) moet opnieuw worden opgeleid om voor u te kunnen om de instrumenten van de handel effectief te gebruiken, op vrijwel dezelfde manier als een race automobilist zijn auto en kunnen niet los van elkaar. (De bestuurder van een Toyota Camry is op geen enkele manier bereid zijn om een ​​Formula One race-machine te rijden op 200 mijl per uur, als de