Werk aan de Code Fibo Software! Trading Resultaten & Prestatie

Na de release van Code Fibo, wilden we weer een update te maken met betrekking tot de uitvoering van deze software omdat grote hoeveelheden handelssystemen release in de markt niet in het bezit te lange periode van tijd, wilden we zeker dat dit te maken was niet een van hen. Nou, na verschillende dagen van de handel en het testen van de software in een markt staat, Patrol was blij om te getuigen dat ITG of in het geld slagingspercentage gedurende de hele handelsweek onderhouden meer dan 87%, dit omvat ’s morgens en’ s avonds sessies, omdat ze allebei verschillend hebben volatiliteit, Volledige interview op met we probeerden het ook tijdens de financiële nieuws om te zien hoe het systeem zou reageren op het en tot onze verbazing, volgde de algemene trend zonder problemen. Nu, heb je te realiseren dat met het oog op dit soort resultaten te bereiken, moet je zeer strenge maar eenvoudige regels te volgen! Net lees onze Code Fibo van prestaties en u zult weg te zijn minuten van de juiste manier te gebruiken!

Eerste detail dat je moet weten is dat dit geen gewone systeem voor de handel, om te profiteren van Code Fibo, moet je echt discipline en gericht. Begrijp ons niet verkeerd, bent u niet gaat doen veel te ingewikkeld werk met deze app, maar je gewoon problemen nodig hebt om uw verbruik te beheren over het, hebben we gezien dat mensen klagen met eerdere diensten in het verleden over hoe hun prestaties niet goed als ze wilden, maar maak je geen zorgen, we hebben er al! First time we geprobeerd dit soort diensten, we waren niet zo goed, maar na contact met hun support team, werd alles verduidelijkt en goed uitgelegd. Houd er rekening mee dat geen van deze is gebaseerd op buikgevoel maar de aanbevelingen van de eigen dienst gaf ons, dus je moet deze exacte instructies te volgen om de beste prestaties en de handel resultaten te verkrijgen.

De eerste stap die je moet doen voordat ooit het inschakelen van deze software is om ervoor te zorgen dat je een bepaalde tijd van de dag waar u uw handelssessie zullen beginnen geplukt. Als u kiezen voor ochtenduren handel van rond 08:00-11:00 EST, zorg ervoor dat u zich Schrijf HIER vond ik !!! aan dat schema elke dag, hetzelfde geldt voor ’s nachts. De reden hiervoor is omdat je wilt er zeker van je verblijft discipline om een ​​specifieke set van uren, zodat u voorkomen dat over de handel en niet te krijgen in een losing streak, ook al is dit systeem genereert uitstekende resultaten, wil je niet te dwingen de auto handelaar om signalen te maken waar ze zijn niet, dus als je je doel bereikt, stoppen en blijven de volgende dag. Zo simpel is dat, een schema en hou je eraan! De volgende tips gaan we met u delen zijn optioneel, maar kan uw kans verhogen op het verkrijgen van een betere prestatie, Professor Matthew Lewis al maakte dit goed om te gaan, maar als je beter kan doen, waarom niet?

Als je kijkt naar de afbeelding hierboven, zul je zien dat er een totaal van 3 beschikbare opties die u kunt controleren, we sterk onze bezoekers om ze te laten waar ze zijn raden totdat je bent gegroeid uw account met 50% . U ziet, de standaardinstellingen theCode Fibo software heeft opgezet zijn om zijn kapitaal te beschermen vanaf het allereerste begin, zult u natuurlijk willen bescherming op uw investering, omdat het nog volledige artikel dat hij steeds vrij klein en fragiel. Zodra u de rekening te laten groeien groot genoeg voor grotere transacties, dan kunt u tweak om de instellingen op basis van het huidige bedrag, zou het zeer onverstandig van een handelaar aan een hoog volume van transacties te stellen met slechts 3oo dollars beschikbaar zijn, als je 50 plaatsen dollars in elk signaal, dan zou u riskeren 16 procent van uw kapitaal, dat is te veel van een risico te nemen, omdat uw totale bedrag klein is, dat is de reden waarom Patrol adviseert aan de stok met de standaardinstellingen theCode Fibo software voor je heeft. Er rekening meer … .. dat mee dat alles wat we hebben gezegd is om betere prestaties te krijgen dan wat het al! Maak je niet druk, dit zijn slechts tips die u zou willen onthouden!

Binaryoptionspatrol.com vermeld hoe het handhaven bij constante investeringen in elke handel kan uw kapitaal sterk te beschermen door 80% en om dat te doen, dan heb je een soort van excel sheet, waar je elke dag de winst kan berekenen wilt en hoe je het doet aan het einde van de week. Het toepassen van deze methode zal u waarschuwen als je in de groene zone, wat betekent dat je kunt beginnen te investeren meer of dat u meer tijd om u broker rekening te fokken. Er is geen zorgen te maken over als je het verliezen van trades of niet als u zich aan deze eenvoudige stappen, theCode Fibo software is al een groot systeem dat moet geen ingewikkelde setup, maar in het belang van onze abonnees en onze eigen ervaring, we ik wil gewoon investeerders om de beste prestaties en bedrijfsresultaten kunnen ze uit dit systeem te krijgen!

Het is vrij ongecompliceerd maar over het algemeen, kan de werking van en Ik voeg informatie de handel in de resultaten niet beter! Dit is een realistisch doel je kunt bereiken, kan dit allemaal nieuw voor je zijn, omdat deze marketing goeroes zei dat je om te geloven dat je duizenden dollars dagelijks kan maken, maar dit is de echte manier dus verspil het niet! Als u haven